srijeda, 3. listopada 2012.

3.mjesto na X.Državnom natjecanju vatrogasne mladeži




22.9.2012. je u Zadru održano X. Državno natjecanje vatrogasne mladeži, na kojem je ukupno nastupilo oko 1500 vatrogasne mladeži iz Hrvatske, ali i kao gosti iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Italije i Bosne i Hercegovine.
U ženskoj kategoriji u konkurenciji od 64 ekipe nastupile su i cure iz Peklenice, koje su odličnim nastupom osvojile 3. mjesto, pehar te zlatne medalje. Cure iz Peklenice su se odličnim nastupom predstavile i uzornim ponašanjem.
Osim što su se natjecale, cure iz Peklenice su provele odličan subotnji dan u jednom od naših najljepših gradova, Zadru, kojim su se prošetale, do Zadarske rive, posjetile su poznatu instalaciju Pozdrav Suncu, Morske orgulje kod kojih su se i okupale.
Veselo je bilo i na povratku u Peklenicu, gdje su ih dočekali oduševljeni mještani, roditelji i članovi DVDa Peklenica, koji su sa vatrogasnim šmrkovima formirali vodeni tunel kroz koji je prošao autobus sa mladim vatrogaskinjama. Odličnim nastupom na Državnom prvenstvu cure su se plasirale na turnir na kojim će se odlučiti o Hrvatskom predstavniku na Vatrogasnoj olimpijadi koja se održava iduće godine u Francuskoj.



Nema komentara:

Objavi komentar